Een goed zakelijk netwerk is de sleutel tot succes

De NCA-Ondernemersclub is voor iedereen die zaken doet in Portugal en deel wil uitmaken van een uniek platform van ondernemers. De NCA-Ondernemersclub biedt exclusieve toegang tot een doelgroep van vele duizenden Nederlanders en Vlamingen in Portugal – zowel residenten als vakantiegangers.
BusinessclubU kunt bij ons adverteren, zowel online op onze website als in de twee grote publicaties: het maandelijkse magazine ´Blik op Portugal´ en de jaarlijkse ´Portugal Gids´.

U krijgt bij lidmaatschap altijd een gratis link naar uw site op ´De Portugal Gids Online´, en bovendien geldt voor u als zakelijk lid dat u een voorkeursplaats in ´De Portugal Gids´ krijgt, boven alle niet-zakelijke leden. Als u wilt dan wordt uw bedrijf in meerdere rubrieken vermeld in ´De Portugal Gids´.

“Ik geloof er heel erg in dat je iets voor iemand doet zonder iets terug te vragen en daar ook echt moeite voor doet. (…) Dus geven, geven, geven, zeg maar. Dan krijg je misschien twintig procent daarvan weer terug, dat maakt niet uit. Het is dankzij die twintig procent dat je uiteindelijk weer
verder komt. ”
Robert Gaal / Wakoopa